Receptie TV Digital DVB-T in Bucuresti

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

De curiozitate, weekendul trecut am conectat o “antena” televizorului LCD Samsung ce are integrat un receptor DVB-t (Digital Video Broadcasting Terrestrial). In Bucuresti exista cateva emitatoare de televiziune digitala terestra, unele dintre acestea transmit semnal chiar HD (High Definition) sau sunet Stereo. La pachet se poate prinde PROTV HD, Sport.ro HD, TVR HD, TVR1, TVR Cultural, TVR3, B1TV, Realitatea TV, Antena 3, National TV.

Mai sus puteti urmari o scurta prezentare video a receptiei DVB-t in Bucuresti.

About Dan Nicolae

Salut! Ma numesc Dan, prietenii imi spun Delta iar radioamatorii ma striga cu YO3IBW. Scriu pe acest blog despre radioamatorism, servere, linux, internet, fotografie precum si multe altele. Daca ti-a placut articolul, trimite-l si altora sa il citeasca. Multumesc!
This entry was posted in Radio Links, and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Receptie TV Digital DVB-T in Bucuresti

  1. Radu says:

    Bravo, nene, Daca ma gandesc ca ai orientare sud la balcon, deci vezi direct doar turnul din Berceni (canal 59, cel cu TVR3, Realitatea, B1, etc) si o antena nu tocmai perfect acordata, e un semn bun ca receptionezi semnalele digitale, chiar de pe Herastrau (TVR1, TVR2, TVRHD) fara sa “piarda pachete”.
    Hmmm, ce ma bagi tu pe mine la cheltuieli, ca de purecii analogici de la Realitatea ma saturasem, cred ca ma duc maine sa iau o “jucarie” USB pentru DVB-T.
    Just for info, curand se va da drumul la semnal digital si la Ruse, de pe releul mare, pe canalele 26, 49 si 64. Era vorba sa inceapa testele in iulie dar au amanat. La anul sigur vor fi “up & running” si ei.
    73 de YO3GUP, Radu, Drumul Taberei, Bucuresti

Comments are closed.