Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Brad Artificial 210 cm Suport Metal 830 RAMURI

Brad artificial cu Suport Metalic

99,00 RON
Adora0
Related Products
Niciun item
Descriere

BRAZI CRACIUN CHRISTMAS INALTIME 210CM (suport inclus, dimensiune masurata cu tot cu suport)

Nr ramuri : 830

Inalltime:  2.1m

Acesti brazi au un aspect ultra-realist si sunt greu de distins in comparatie cu cei naturali. Ramurile lor sunt dens stratificate si mentin toate decoratiunile de Craciun la inaltime. Ramurile arata foarte bine chiar si fara decoratiuni.

Dispune de ramuri bogate de culoare verde inchis, foarte apropiat de culoarea naturala a molizilor. Ramurile ramificate permit modelarea si impodobirea acestuia dupa preferintele fiecaruia. Pomii pot fi rapid ansamblati si dezansamblati, sunt usor de intretinut si sigur va vor face casa sa radieze de frumusete si a spirit de Craciun.


Pentru a comanda acest produs, puteti lasa aici un mesaj cu datele de livrare (Nume, adresa unde trebuie sa ajunga coletul si telefon de contact pentru curier) sau puteti suna la numarul din anunt.

Produsul este NOU si este in cutia originala (sigilat).

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare