Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Ghirlanda Luminoasa Ornament instalatie din crengute de brad arfiticial

Ghirlanda luminoasa Craciun cu globuri incluse

99,00 RON
Culoare
  • Albastru
Adora0
Related Products
Niciun item
Descriere

Descriere

Aceasta ghirlanda de Craciun foarte bogata, cu globuri si becuri LED, este o decoratiune ideala pentru balustrada, tavanul, semineul sau ferestrele dvs. si va crea atmosfera perfecta pentru Craciunul care se apropie. Va arata spectaculos oriunde o veti aseza.

 

LED-urile de mare putere, sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic si emit o lumina calda stralucitoare. Proiectata cu 4 moduri diferite de iluminare; lumina continua, lumina intermitenta, iluminare in trepte si stralucire discreta, becurile se vor aprinde frumos in modelul preferat. Aceasta va atrage toate privirile, mai ales seara. In casa, ghirlanda va servi si ca lumina ambientala. Cand nu este utilizata, poate fi depozitata usor pentru folosire cu ocazia urmatoarelor sarbatori. Este usor de asamblat.

Creati ambianta de vacanta perfecta cu minunata noastra ghirlanda de Craciun!

lungime . 2.7m

 

Mod de functionare: cu baterii

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare