Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Aparat electric de vidat pungi, mentine mancarea fresh, alb/portocaliu, 34x5.5x5 cm

Aparat de vidat pentru alimente proaspete pentur timp indelungat. nSe poate folosi atat pentru legume cat si pentru carnuri. Bucurati-va de alimente pentru mai mult timp 

100,00 RON
Adora0
Related Products
Niciun item
Descriere

Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.

Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum/ aspirare) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.

In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.

 

Avantajele ambalarii alimentelor in vid:

- vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
- economiseste spatiu in frigider;
- ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.

 

Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat. Aparatul de vidat absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic. functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere.

 

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare