Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Umidificator lampa veghe 2 in 1 cu functionare pe acumulator/la priza, luna 3D cu suport de lemn,880 ml, alb

Lampa MOON 3d  este o reprezentare a lunii, o lampa de veghe care va ilumina si relaxa atmosfera din incaperea sau imprejurimile dumneavoastra, fiind in acelasi timp si un excelent reprezentant real al lunii si un umidificator de aromaterapie.

86,00 RON
Adora0
Related Products
Descriere

Capacitatea rezervorului de apa: 880ML.

Umidificatorul cu umor functioneaza la 28 de decibeli (Nivelul de zgomot de functionare este chiar mai mic decat cel al intoarcerii paginii unei carti). Asadar, functionarea acestuia nu va va deranja pe timpul noptii cand orice zgomot poate fi sacaitor.

Control touch- sensibil la atingere

 Un buton metalic controleaza lampa, celalalt controleaza umidificatorul. Fara a va face griji pentru functionarea complicata a umidificatorului

Luna umidificator este realizata printr-o tehnologie inovativa 3D, designul lampii fiind durabile si de inalta calitate. Designul face ca umidificatorul sa fie elegant si diferit. Luna cu 3 culori poate oferi un mediu confortabil de dormit pentru tine sau princhindelul tau.

Umidificator modern pentru 3D Moon, foarte util si fashion este, de asemenea, un cadou minunat pentru prietenii, copiii si familiile dvs. la Craciun, la nunti si la aniversare. O lumina linistitoare de noapte decorativa pentru acasa, masa pentru cina, petreceri, cafenea.

Luna este facuta din materiale ecologice, non-toxice.

Protectie automata de oprire de 10 ore, proiectare automata de oprire.

Acest umidificator in forma de luna poate imbunatati calitatea aerului, adaugand umiditatea necesara.

 Atingeti capul de metal al comutatorului de atomizare, deschideti modul de pulverizare continua, atingeti din nou, deschideti modul de pulverizare intermitent, atingeti din nou si opriti functia de pulverizare (lumina albastra de functionare a pulverizarii se stinge).

Aparatul foloseste tehnologia cu ultrasunete pentru a pulveriza apa/esenta de aromaterapie din rezervorul aparatului si pentru a elibera prin difuzie aroma, purificand astfel aerul din orice incapere.

Se recomanda utilizarea esentei de aromaterapie pe baza de apa. Nu adaugati ulei esential pentru a evita blocarea orificiului metalic de difuzie cu materiale uleioase.

Printre principalele avantaje ale folosirii unui difuzor pentru aromaterapie se numara:

  • Improspatarea naturala a atmosferei
  • Particulele de praf sunt indepartate sau depunerea lor este impiedicata
  • Mirosul neplacut, cum ar fi cel de tigara, este eliminat
  • Se dovedeste util in prevenirea alergiilor, elimina acarienii si are efect antibacterian
  • Micro-particulele de apa atomizata pot elimina electricitatea statica si pot reduce radiatiile ecranului computerului
  • Aparatul transforma apa in micro-particule pentru a hidrata si reface calitatea aerului pe care il respiram, ceea ce ajuta la atenuarea simptomelor din raceala si gripa si a congestiei nazale.
  • Creste umiditatea aerului si astfel protejeaza si hidrateaza pielea
  • Ajuta la eliminarea stresului si contribuie la o stare echilibrata mentala si fizica

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare