Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Lampa de perete in forma de cerb cu glob de cristal, 62x50x15 cm

Lampa de perete in forma de Cerb cu Cristale.

450,00 RON
Adora0
Related Products
Descriere

Material pentru corp usor: corp de lampa de rasina + abajur de cristal.

Abajurul din cristal transparent de inalta calitate este utilizat pentru a refracta perfect lumina, iar efectul este spectaculos. Imbinarea dintre rustic si modern face ca aceasta lampa sa se potriveasca pe orice perete, fie dormitor, hol sau sufragerie.

 Fabricat din material de rasina naturala, colorat manual, textura si parul este clar vizibil. aspect primitiv si rustic, sunt colorate prin slefuire si vopsire.

Potrivit pentru acasa, living, dormitor, sufragerie, coridor, bucatarie, birou, studiu, restaurant, hotel, biblioteca, sala de conferinte, sala de spectacole, magazin, vitrina. Decorati-va perfect camera.
Usor de instalat: perete ascuns, usor de instalat. Pentru a fi utilizat pe scara larga pentru living, dormitor, baie, hol, balcon, scari, poteca, terasa, veranda etc.

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare