Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Bratara fitness ceas smart ecran color 1,3 inch, sport, gorilla glass

Diferite de ceasurile de mână clasice care au o singură utilitate principală, aceea de a ne indica ora, ceasurile de nouă generație, așa numitele ceasuri inteligente, dispun de o mulțime de funcționalități, unele mai revoluționare ca altele. Fără să scoți telefonul din geantă sau buzunar, ceasul inteligent te va anunța de câte ori ai primit un apel, sms, email sau orice altă notificare dorită.

140,50 RON
Adora0
Related Products
Descriere

Conexiune

Utilizeaza tehnologia Bluetooth 4.0 pentru conectare la telefoanele cu sistem de operare Android de la 5.1 si iOs de la 8.0 in sus.

Descarcati din magazinul Play (Android) sau App Store (iOs Apple iPhone) aplicatia Da Fit pentru a beneficia de toate avantajele bratarii. Aplicatia este in limbra engleza.

Sincronizati telefonul cu bratara si veti putea stabili ce tip de notificare sa afiseze, veti putea monitoriza printre altele istoricul activitatilor sportive, pulsul, tensiunea arteriala, orele de somn si calitatea acestuia.

Incarcare

Incarcarea se face cu ajutorului cablului USB prevazut cu conector magnetic ce asigura o prindere rapida si ferma. O incarcare completa dureaza 1-1,5 ore si asigura o autonomie de pana la 10 zile in functie de modul de utilizare.

CARACTERISTICI GENERALE

Activitate monitorizata 

Monitorizare ritm cardiac

Pedometru

Apeluri

Notificari SMS

Monitorizare somn

Distanta

Calorii arse

Tensiune arteriala

Alarma

Alerta de sedentarism

Anti pierdere

Masurare puls

Actionare camera foto

Activitate fizica, Calculator calorii, Calitatea somnului, Ceas cu alarma, Distanta parcursa, Monitorizare ritm cardiac, Pedometru

Stil                                            Bratara, Sport

Sistem de operare compatibil : Android / iOS

Tip display                                       1.3 TFT

Material                                         ABS, Silicone

Tip senzor                                 G Sensor

Functii:  

Pedometru Monitorizare Somn Calculator calorii Agenda telefonica/anti-lost/alarma/cronometru/pedometru/monitorizare somn Protectie IP67 Vremea Calculeaza distanta parcursa Control palyer muzica Actionare camera foto Monitorizarea pulsului Masurare nivel oxigen

Conectivitate 

1 x Bluetooth

Culoare                                 Negru - Rosu

CARACTERISTICI TEHNICE

Rezolutie display                 240 x 240

Autonomie baterii                10-20 zile

DIMENSIUNI  

Greutate                            26.5 g

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare