Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Masuta laptop reglabila-mini birou cu roti,masa laptop,blat din lemn si cadran otel, alba

Aceasta masa poate fi folosita ca cos de suport pentru laptop mobil, este perfecta pentru nevoile dvs. de calculare mobila. Poate fi folosita si ca masa, masa de gustare, noptiera.

200,00 RON
Adora0
Related Products
Niciun item
Descriere

★ Descrierea produsului

Aceasta masa poate fi folosita ca cos de suport pentru laptop mobil, este perfecta pentru nevoile dvs. de calculare mobila. Poate fi folosita si ca masa, masa de gustare, noptiera. Practica si eleganta, aceasta masa este o alegere minunata pentru furnizarea spatiu suplimentar de depozitare in locuinta dvs. Prezentand un design simplu si curat, cu o rasucire moderna, aceasta piesa va fi sigura ca se va potrivi frumos in orice interior.


★ Caracteristici

Inaltime reglabila: 62 - 96 cm.
Dimensiune desktop : 60 x 40 cm.
birou rotativ design Proiectare la chiuveta Proiectarea
benzii din bezel previne caderea elementelor
stabile
cu roata universala, usor de transportat si deplasat

★ Versatilitate

Stilul popular popular ii permite sa se imbine perfect cu orice stil de decor interior. Folositi-o ca noptiera in dormitor, masa de cafea in camera de zi sau o masa laterala intr-o camera de receptie.


★ Specificatii

- Material: Lemn + otel carbon
- Dimensiunea produsului: 60 * 40 * (62-96)cm
- Greutatea produsului: 7 kg

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare