Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Fotoliu cu taburet si husa detasabila, spatar reglabil si buzunar lateral, crem

699,00 RON
Culoare
  • Gri
  • Bej
  • Maro
Adora0
Related Products
Descriere

Fotoliu cu taburet si husa detasabila, spatar reglabil si buzunar lateral

Pachetul contine un fotoliu confortabil cu spatar reglabil in 5 trepte. Aceasta optiune ii confera portabilitate maxima putandu-l transforma in scurt timp in scaun de birou sau fotoliu de relaxare.

Picioarele detasabile reprezinta o caracteristica deosebita deoarece acest fotoliu modern poate fi asezat direct jos, iar tu si invitatii tai va veti simti extraordinar intr-o seara de jocuri pe podea, iar a doua zi nu veti avea dureri de spate sau picioare din cauza pozitiei incomode.

Buzunarul lateral este util pentru depozitarea telecomenzii sau a cartilor/revistelor.

Un alt atu al acestui fotoliu il constituie husa detasabila care poate fi indepartata cu usurinta prin deschiderea unui fermoar. In acest mod, o poti spala oricand e nevoie la masina de spalat.

Fotoliul vine insotit de un taburet confortabil care poate fi folosit individual sau ca stand pentru relaxarea picioarele

Lungime: 60 cm

Latime: 60 cm 

Inaltime 100 cm 

Adancime 40 cm Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare