Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Masa pliabila din aluminiu pentru laptop neagra


O masa practica, pliabila pentru laptop, care va facilita utilizarea unui laptop sau a unei tablete la locul de munca, acasa, pe canapea, etc. Masa este realizata din aluminiu. Datorita cooler-ului, laptopul nu se va incalzi. In plus, masa este prevazuta cu un suport lateral pentru mouse. Masa are doua picioare, fiecare fiind impartite in trei parti reglabile. Acesta este marele atuu al masutei, puteti seta cu usurinta o pozitie comfortabila. 
100,00 RON
Adora0
Related Products
Descriere
Masuta din aluminiu pentru laptop, cooler incorporat, picioare pliabile si unghi reglabil, cu suport lateral pentru mouse, Culoare NegruUnknown ImageAcum puteti folosi laptopul si pe pat si este complet sigur penru dvs. Masa este rezistenta la zgarieturi si decolorare.
Folosirea unui laptop pe pat sau pe canapea poate fi mult mai convenabila si mai sigura pentru sanatate!
Pentru a fixa masuta in unghiul dorit tot ceea ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul albastru. Pentru a porni ventilatorul, trebuie doar sa il conectati la un port USB al laptopului.

Unknown ImageSpecificatii:
- material: aluminiu
- ventilator incorporat 
- dimensiuni maxime: 26 x 48 cm
- dimensiuni suport lateral: 16 x 18 cm
- dimensiuni ventilator: 19cm
- lungimea cablului de alimentare: 65cm
- tensiune: 5V

Unknown ImageIn set:
- blat de masa cu ventilator incorporat
- suport lateral pentru mouse
- elemente de montare.
Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare