Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Scaun tip Sezlong Pliabil si Reglabil cu Tetiera Si perna pentru Gradina sau Terasa

 Fabricat dintr-un cadru de otel de inalta calitate, cu finisaj acoperit cu pulbere, acest scaun are stabilitate ridicata si durabilitate puternica. Tesatura respirabila este suficient de durabila pentru a sustine o capacitate mare de greutate.

350,00 RON
Adora0
Adauga la favorite
Related Products
Niciun item
Descriere

Cod produs: P12

Caracteristici:

  • structura solida
  • tesatura impermeabila si usor de curatat,
  • cu perna inclusa

Unul dintre cele mai noi modele de pe piata - un scaun mare si confortabil este de departe cel mai important element al fiecarui sezlong. Sezut mare, flexibil, care va face relaxarea si mai placuta de acum inainte. In plus, structura rezistenta va face sezlongul mai stabil si mai puternic, in ciuda dimensiunilor sale mari.

Material rezistent - structura sezlongului este extrem de puternica si solida, datorita careia poate rezista la sarcini de pana la 160 kg. Cadrul sau este realizat din metal acoperit cu vopsea epoxidica, ceea ce il face protejat impotriva zgarieturilor si a ruginii. Scaunul tip sezlong este realizat dintr-un material rezistent la apa si murdarie.

Specificatii:

Sarcina maxima suportata: 160 kg

Greutate: 5 kg.

Adjustabil

Perna pentru spate inclusa (24 x 48 x 7 cm )

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare

Creaza cont gratuit pentru a putea administra lista de favorite.

Login