Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Zgarda electrica antrenament caini, lesa dresaj

Zgarda pentru antrenament de baza cu sunet si impulsuri pentru dresajul cainilor.

185,00 RON
Adora0
Adauga la favorite
Related Products
Niciun item
Descriere

Cod produs: P41

Va permite sa controlati cainii chiar si de la distanta

 

Animalul tau de companie rataceste de jur imprejur? Latrea agresiv la straini in timp ce esti in parc? Cu aceasta zgarda, puteti trimite senzatii pentru a va ajuta sa controlati comportamentul animalului dvs. de companie, chiar daca acesta se afla la 500 de metri distanta!

 

Optiuni multiple de stimulare

 

Vine cu 8 moduri de stimulare. Alegeti dintre optiunea soc static, vibratii si un mod standard de ton (bip). Aceste moduri diferite va vor ajuta cainele sa distinga comenzile.

 

Vine cu mai multe niveluri de stimulare.

 

Puteti alege cat de intensa va fi stimularea. Cu o gama cuprinsa intre 1 si 99, puteti alege nivelul corespunzator nevoilor si dimensiunilor animalului dvs. de companie.

 

Se potriveste cainilor de toate dimensiunile.

 

Se pot potrivi cu gaturile cainilor de la 12.7 cm la 56 cm

 

Rezistent la apa

 

Creat cu tehnologia DryTek, gulerul este 100% impermeabil, astfel incat sa il puteti folosi pentru orice activitate pe care o veti avea cu animalele de companie.

 

3 moduri de antrenament reglabile

 

Gulerul de antrenament pentru caini vine cu 0-5 niveluri de personalizare, soc static, vibratii si un mod standard de ton (bip). Acestea sunt metode eficiente pentru a ajuta la corectarea latratului, a sezutului, a alergatului, a atacului si a altor probleme de ascultare comportamentala.

 

Gulerul de inalta tehnologie permite autonomiei wireless de la distanta sa ajunga pana la 500 m dar functioneaza bine si acolo unde exista obstacole sau obstacole. Bun pentru antrenamentul cainilor dvs. in exterior si in interior

 

100% impermeabil si reincarcabil

 

Receptorul cu guler de soc este 100% impermeabil. Atat receptorul, cat si controlerul sunt reincarcabile si pot fi incarcate impreuna cu un adaptor in acelasi timp. Dureaza 2-3 ore pentru o incarcare completa, oferind 7 zile de asteptare pentru receptor, 30 de zile de asteptare pentru telecomanda.

 

Curea reglabila a gulerului si telecomanda confortabila

 

Cureaua de guler a receptorului este reglabila. Lungimea curelei de guler este de 700 mm si poate fi redusa la dimensiune pentru cainii mai mici. Telecomanda este proiectata ergonomic, confortabila de utilizat si usor si convenabil de transportat.

AVERTISMENT (Nu se utilizeaza cu caini agresivi)

 

Nu utilizati acest produs daca cainele dvs. este agresiv sau daca cainele dvs. este predispus la un comportament agresiv.

Cainii agresivi pot provoca leziuni grave si chiar moartea proprietarului lor si a altora.

Daca nu sunteti sigur daca acest produs este potrivit pentru cainii dvs., va rugam sa consultati medicul veterinar sau antrenorul certificat.

Nu este recomandat cainilor cu varsta sub 6 luni.

 

Ce este inclus in pachet:

 

1 x Transmitator cu telecomanda

1 x Receptor cu guler pentru caini

1 x curea din guler din stofa de nailon

1 x cablu de alimentare

1 x mufa de alimentare SUA

1 x lampa de testare

2 x capace de protectie din silicon

1 x Manual de utilizare

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare

Creaza cont gratuit pentru a putea administra lista de favorite.

Login