Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Casti gaming stereo Multicolor cu lumina LED, microfon, adjustabile

Casti profesionale de jocuri echipate cu driver pentru a oferi sunet surround, care prezinta cea mai mare realitate din jocuri.

118,00 RON
Culoare
  • Rosu
  • Albastru
Adora0
Adauga la favorite
Related Products
Niciun item
Descriere

Compatibilitate cu platforme multiple

 

Cod produs P35-1

Aceste casti  cu mufa audio de 3,5 mm sunt compatibile cu Windows, Mac, controler PS4, controler Xbox One (Retineti: modelele mai noi au mufa pentru casti, modelele mai vechi necesita un adaptor.), Intrerupator de alimentare Nintendo (Audio) de Nintendo New 3DS LL / 3DS (Audio) de Nintendo 3DS LL / 3DS (Audio)

 

Specificatii

1.    Diametru  Φ50mm

2.    Sensibilitate 112dB ± 3db

3.    Frecventa 20Hz 20kHz

4.    Omnidirectionala

5.    Lungimea cablului 2,2 m ± 10%

6.    Dimensiunea microfonului .06.0 × 5.0mm

7.    Casti USB 3.5mm 4 Pin casti

 

Calitate imersiva a sunetului

 

Casti de jocuri echipate cu un driver premium de neodim de 50 mm care ofera o calitate a sunetului captivanta. Imbunatateste foarte mult experienta captivanta, facandu-te sa simti ca te afli pe campul de lupta real.

Confortabil

 

Folosind perne urechi proteice moi si banda retractabila, aceasta casca xbox one ofera clientilor o experienta de purtare mai confortabila. Iar greutatea este de doar 1 lira. Nu veti simti niciun disconfort nici dupa lungi sesiuni de jocuri.

 

Compatibilitate cu platforme multiple

 

Aceste casti ps4 cu mufa audio de 3,5 mm sunt compatibile cu PC, Mac, controler PS4, controler Xbox One (Va rugam sa retineti: modelele mai noi au mufa pentru casti, modelele mai vechi necesita un adaptor). LL / 3DS (Audio) de Nintendo 3DS LL / 3DS (Audio)

 

 

 

Microfon cu anulare zgomot

Cu microfonul cu anulare a zgomotului, aceste casti de jocuri asigura o comunicare sonora de inalta claritate pentru jucatori si filtreaza majoritatea zgomotului ambiental in acelasi timp. Toate comenzile vocale nu vor lipsi cu acest microfon sensibil.

 

Pachetul include:

 

1 * manual de utilizare

1 * casti de jocuri

1 * cablu adaptor audio pentru pc

 

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare

Creaza cont gratuit pentru a putea administra lista de favorite.

Login