Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Aparat de tuns professional pentru animale HTC CT-617A


Set masina de tuns, cu zgomot redus, ideal pentru detinatorii de animale de companie. Include lame din titanium si ceramica, piaptane de ghidare, cap reglabil in 5 trepte, cu o putere de 10W. HTC CT-617a este elegant, usor de utilizat si perfect pentru tine.

130,00 RON
Adora1
Adauga la favorite
Related Products
Descriere


HTC CT-617A aparat de tuns professional fara zgomot de înaltă calitate pentru caini si pisici

 

Animalele dvs. au nevoie de o tunsoare și v-ați săturat să cheltuiți mulți bani pe un salon special pentru animale de companie?  Avem o soluție excelentă: tunderea profesionala pentru animale de companie cu un dispozitiv simplu si puternic care vă permite să vă îngrijiți cainii, pisicile, oile în confortul de acasa.

Lamele  uimitoare pentru animale de companie sunt o modalitate minunată de a avea grijă de nevoile de îngrijire a animalelor de companie.

Cu 4 dimensiuni diferite, vi se permite să reglați lungimea pentru taierea părului câinelui și o perie de curățare foarte practică, acest set de îngrijire este visul oricărui proprietar de animal de companie.

De asemenea, se recomanda dupa ce terminate de tuns animalul sa folositi un ulei hidratant care oferă strălucire blănii și un miros plăcut. Setul de îngrijire uimitor pentru animale de companie este obligatoriu pentru toți proprietarii de câini și pisici

 

 

Specificatii:

Putere: 10W
Frecventa: 50 / 60Hz
Numar viteze: 5
Tensiune nominală: 110-240V
Nivel de zgomot: sub 50db
Tip alimentare: incarcare directa la priza
Material carcasa: ABS
Dimensiuni pieptane: 3mm, 6mm, 9mm, 12mm
Cap reglabil cu 5 trepte: 0,8 / 1,1 / 1,4 / 1,7 / 2,0 mm
Material lame: Titanium si ceramica
Continutul pachetului:

Adaptop
Ulei lubrifiant
Perie de curatare
Masina de tuns
Pieptene
Instructiuni de utilizare
Pieptani cu dupla utilizare

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare

Creaza cont gratuit pentru a putea administra lista de favorite.

Login