Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Umidificator Home purificator aer, difuzor, aromaterapie, ultrasunete, LED

Aroma Outfitters ULTIMATE este proiectat in detaliu pentru a va ajuta sa creati cea mai relaxanta atmosfera in fiecare  spatiu al locuintei. 

125,00 RON
Adora0
Descriere

Bucurati-va de SERENITATE si LINISTE ! Difuzorul nostru exclusiv de aromoterapie din sticla 3D va ajuta sa va imbarcati intr-o aventura unica prin mirosurile revigorante ale uleiurilor esentiale, in timp ce minunatele lampi cu LED-uri va vor oferi un spectacol de lumina uimitor si de neegalat cu nenumarate variante de culoare. Tot ce trebuie sa faceti este sa stingeti luminile din incapere, sa va lasati purtat de mirosurile linistitoare si luminile de calmare care va ajuta sa eliberati toata tensiunea unei zile grele la locul de munca.
Luminile super-cool LED se pot dubla ca o lampa de noapte uimitoare, astfel incat va puteti bucura de un somn de noapte relaxant, in timp ce functia de oprire automata va va ajuta sa va culcati fara griji. In plus, rezervorul de apa de 200 ml va va ajuta sa economisiti timp si efort, deoarece nu trebuie sa il umpleti la fiecare doua ore. (8-10 ore de functionare).

Apasati butonul si bucurati-va de spectacolul incredibil de aromaterapie.

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip  umidificare

 Evaporare

Temperatura umidificare

 Rece

Putere (vapori rece)

 1.5 W

Recomandat  pentru incaperi pana la

40 m²

Capacitate rezervor

0.2 l

Capacitate umidificare

20 ml/h

Autonomie

10 h

Panou comanda

Digital

Material carcasa ABS

DIMENSIUNI
Greutate
0.3 Kg
Culoare

Alb

CARACTERISTICI DE PERFORMANTA

Functii
Afisaj LED 3 niveluri de umidificare Abur rece 7 jocuri de lumini

Caracteristici cheie

Purificator

Eliberare parfum

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare