Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Butoiul magic fantana arteziana de interior

Butoiasul de apa/ vin are robinet si led-uri colorate. Butoiul Magic este cadoul perfect pentru cei care iubesc vinul, berea si nu numai.

69,00 RON 99,00 RON -30,00 RON
Adora0
Related Products
Niciun item
Descriere

Recipientul este iluminat in interior de LED-uri care isi schimba constant culorile, avand un aspect superb pe timp de noapte

Pentru a pune in functiune produsul, este nevoie sa umpleti pe jumatate cu apa recipientul, si sa atasati cilindrul incolor, impreuna cu robinetul, apoi conectati la priza 220V. 

Robinetul Magic va va oferi o experienta vizuala de necrezut.

Creeaza impresia ca lichidul apare "de nicaieri", curgand in continuu.

Robinetul este suspendat in aer, fara sprijin, nu este conectat la o conducta de apa curenta. 

Dar poate continua sa curga apa!   

Acest cadou minunat este cu adevarat unic si magic . Este un izvor pentru orice tip de bautura, in special vin . Este o decoratie interioara excelenta si poate fi folosita ca o lumina de noapte.

Cu acest butoias  puteti oricand surprinde pe oricine deoarece robinetul  nu este racordat la  nici o teava ,pur si simplu sta in aer (efect optic).

Explicatie: Din butoias pleaca o teava din plastic transparenta prin care va trece apa sau orice lichid doriti dumneavoastra , iar in captaul acestei teve tranparente va fi asezat robinetul magic .

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare