Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Balansoar de terasa SEZLONG cu cadru lemn rezistent interior si exterior

Un balansoar de gradina este obiectul perfect de care poti sa te bucuri in zilele frumoase si calduroase! Ideal pentru a crea o atmosfera prielnica pentru citit si relaxare.

431,00 RON
Adora0
Related Products
Descriere

Scaun balansoar de terasa sau pentru living, construit din lemn. Rezistent si confortabil, perfect pentru citit sau pentru relaxare in gradina. 

Produsul este potrivit atat pentru utilizarea in interiorul casei cat si in exteriorul acesteia (terasa; balcon; gradina). Este confectionat din lemn, lucru care asigura sustinerea a 130 kg.

Este foarte usor de intretinut si de curatat. Pentru ingrijirea acestuia, va recomandam sa folositi o carpa moale si uda. Va recomandam sa nu lasati produsul in conditii meteo neprielnice: ploaie; ninsoare.

 Datorita confectionarii acestuia, spatarul pooate fi ajustat in 3 trepte pentru asigurarea posturii corecte. In partea de jos va puteti masa talpile cu ajutorul rolelor din lemn. 

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare