Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Casti Bluetooth Wireless Buz®, Bluetooth 5.0, Audio In-Ear, Handsfree, Compatibile Android & iOS, Negru

O pereche de casti independente, fara fir ce cofera o adevarata libertate de miscare, avand un sunet premium si fiind compatibile atat cu sistemele Android, Apple si Windows.

85,00 RON
Adora0
Adauga la favorite
Related Products
Descriere

Cod produs: V5

Cu ajutorul noilor Casti Wirelessredarea playlist-uri, navigarea printre melodii, preluarea apelurilor si ajustarea volumului este cat se poate de simplu. Totul poate fi controlat cu o singura atingere, fara a mai fi nevoie sa folosesti telefonul mobil.

Castile Wireless sunt disponibile in 2 culori potrivite pentru orice tip de activitate, tinuta sau personalitate. Acestea au un design elegant, usor de transportat si utilizat.

 Dupa o simpla conectare prin Bluetooth, castile se vor conecta automat odata ce deschideti carcasa astfel puteti sa efectuati apeluri sau sa ascultati muzica in diferitele dumneavoastra activitati: jogging, yoga, exercitii, gimnastica, fitness, calatorii, fara a va incomoda.

Ignora lumea din jur si concentreaza-te pe fitness cu, Castile Wireless. Castile fara fir sunt concepute pentru a ramane bine fixate, chiar si in timpul antrenamentului. Si datorita designului ergonomic, vor fi foarte comod de purtat. De asemenea, sunt potrivite la volan, la birou sau pentru o simpla plimbare in care doresti sa asculti muzica.

 

Muzica nu a sunat niciodata asa de bine cu o pereche de casti independente, fara fir. Castile Bluetooth ofera o adevarata libertate de miscare, avand un sunet premium si fiind compatibile atat cu sistemele Android, Apple si Windows.

 

Functie de rezistenta impotriva transpiratiei pentru antrenamentele sportive

Microfon integrat pentru a nu pierde apelurile telefonice

Un sistem de redare / intrerupere a muzicii

 

Conexiune Bluetooth 5.0

Versiunea Bluetooth 5.0 ofera o conexiune wireless extrem de eficienta, si o calitate imbunatatita a sunetului. Nu mai aveti probleme de conectare!

 

Tehnologie de ultima generatie

 

• De asemenea, puteti comunica handsfree, simplu si usor cu Siri sau Bixby.

• Pentru o claritate mai buna a vocii, microfonul castilor elimina zgomotul de fundal datorita tehnologiei “noise cancelation”

 

Continutul pachetului:

2 casti Wireless

Cutia de incarcare cu capacitat de 500 mA

3 piese extra intraauriculare

Cablu de incarcare

Adaptor USB de incarcare

Manual de instructiuni

 

 

 

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare

Creaza cont gratuit pentru a putea administra lista de favorite.

Login