Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Brad artificial nins de zapada, cu conuri si merisoare 210 cm

 Se stie ca lumina este un factor important in viata noastra deoarece ne poate influenta starea de spirit sau energia. Sarbatorile de iarna reprezinta cea mai vesela perioada a sezonului rece.

249,38 RON 399,00 RON -38%
Adora0
Related Products
Descriere

Pinul Atlantic 210 cm cu conuri și merisoare încorporate. Acele de conifere 2D de calitate superioară garantează un aspect foarte natural al pomului de iarnă. Se potrivesc perfect în interioare mici și mijlocii.

Pomul de iarnă, prin aspectul său natural, va crea ca prin minune în căminul dumneavoastră atmosfera de Crăciun veritabilă. Vi-l puteți decora cum veți dori, după gustul dumneavoastră propriu.

Modalitatea de asamblare Pinul Atlantic

La tipul alternativ de întindere, crenguțele sunt întotdeauna echipate cu o articulație. Așezați pomul de iarnă în suport, crengile principale se întind automat la o anumită înclinație și dumneavoastră introduceți crenguțele mai mici la baza, în locurile destinate fiecarei bucati.

Crenguțele sunt numerotate, atat cele mici cat si baza acestora (incepand cu numarul 1) în așa fel încât să știți din care rând face parte crenguța.  

Dupa ce fiecare crengura este pusa la locul ei, averi posibiltatea de a extinde si modica pozitia acestora pentru a crea efectul de "bogatie" a bradului. 

Pentru crearea unui efect magic de Craciun, va recomandam urmatoarele lumini pentru pom: 

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare