Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Brad artificial cu merisoare, aspect natural, cu suport metalic, 210 cm

 Se stie ca lumina este un factor important in viata noastra deoarece ne poate influenta starea de spirit sau energia. Sarbatorile de iarna reprezinta cea mai vesela perioada a sezonului rece.

349,92 RON 450,00 RON -22%
Data valabilitate: 2020-11-11
Adora0
Related Products
Descriere

Alegerea si impodobirea bradului de Craciun este una dintre cele mai placute activitati, care se poate face alaturi de membri familiei. Avantajele unui brad artificial se lasa de departe observate. Acesta poate fi folosit ani la rand, economisind timp si este mult mai usor de intretinut, scapand astfel de grija alegerii unui copacel nou in fiecare an.

Bradul artificial este confectionat din PP si PVC, o combinatie de materiale ce ii confera rezistenta si un aspect natural. Acesta este decorat cu merisoare pentru a te ajuta sa intri in atmosfera intima si primitoare a sarbatorilor.
Este format din crengi care pot fi modelate si aranjate, montandu-se in circa 20 de minute, fiind practic, ecologic si durabil. Ramurile se pot strange foarte usor in jurul tulpinii, fiind compact si usor de depozitat.
- Decorat cu merisoare;
- Aspect natural;
- Numar mare de ace si coroana bogata;
- Material ignifug

Atentionari:

A se folosi numai in incaperi bine aerisite si a se feri de foc.
Depozitati intr-o zona curata la temperaturi mai mici de 35˚ C.


Inaltime 210cm

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare