Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Amplificator semnal GSM 3G KW17G-GD, 900 / 2100 MHz, Digital

790,00 RON
Ultimele produse in stoc 1 Obiect
Adora1
Adauga la favorite
Related Products
Niciun item
Descriere

Principalele caracteristici: 
Frecvente de lucru in care opereaza amplificatorul: 
890-960 MHz (banda de 900MHz) 
1920-2170 MHz (banda de 2100 MHz) 
Capacitatea maxima: 500-1500mp. (in conditii ideale: nivel maxim al semnalului de intrare, suprafata de distribuire fara obstacole. In practica suprafata acoperita depinde de amplasarea si castigul antenei interne).
Muta transmisia celulara a tuturor operatorilor care furnizeaza servicii mobile in banda de frecventa mentionata dintr-o zona unde aceasta pote fi gasita intr-una unde lipseste.
Pachetul contine:
- amplificator bidirectional dual band GSM echipat la intrare si iesire cu mufe
- alimentator AC/DC 
- antena externa (receptoare) prevazuta cu cablu "low loss" RF240 si mufa N_tata pentru conectarea la portul "BTS" al amplificatorului, 10 metri.
- antena intena (emitatoare) prevazuta cu cablu "low loss" RF240 si mufa N_tata pentru conectarea la portul "USER" al amplificatorului, 10 metri
Atentie!
Acest aparat muta cu succes semnalul ce l gaseste intr-o zona in alta in care acesta lipseste sau are o frecventa redusa acolo putand sa l imbunatateasca.
Nu poate fi folosit in spatii deschise cum ar fi gradini si campuri.
Montarea kitului de amplificare semnal trebuie facuta de personal specializat, altfel o montare gresita poate crea interferente in spectrul radio putand sa afecteze retele de telefonie mobila.
Sfaturi utile pentru montaj:
Pentru un montaj de succes trebuie ca distanta intre antene sa fie de minim 20 metri ca intre acestea sa nu existe comunicare (sa nu se vada, sa nu capteze una ce emite cealalta).
Pentru a evita aceasta situatie:
1. Antenele trebuie orientate, chiar daca una e la interior si alta la exterior, in directii diferite. Deci daca cea care capteaza este orientata catre vest, ce din interior trebuie montata in spatele acesteia catre est ca sa poate emite catre est.
2. Antena emitatoare arata ca o ciuperca. Ea trebuie montata sub nivelul celei ce capteaza undeva in tavan si orientata in jos (invers unei ciuperci) pentru a emite in jos.
3. Antena exterioara trebuie plasata pe un nivel superior antenei de interior. De exemplu antena de exterior sa fie montata pe un suport situat pe casa iar antena de interior sa fie la un etaj inferior. Sub nicio forma nu luam semnalul din balcon pentru al aduce in camera situata pe acelasi nivel.

In cazul in care antele se vad, se creaza un camp ce poate interfera cu spectrul radio si undele emise de retelele GMS.
Dupa fiecare montaj de succes dupa punerea in functiune a aparatului trebuie verificata zona unde este situata antena de receptie sa vedem daca avem in continuare semnal.
Daca montajul este unul corect, la punerea in functiune a aparatului, semnalul gsm din zona antenei exterioare (antena captatoare) nu trebuie sa fie afectat.

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare

Creaza cont gratuit pentru a putea administra lista de favorite.

Login