Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Set 10 becuri led pentru oglinda, 3 culori, 9 trepte de intensitate, 3000-8000k

Set 10 becuri LED albe pentru oglinda de machiaj stil Hollywood produc suficienta lumina pentru a machia in intuneric, fara ca ochii dumneavoastra sa aibe de suferit. Nivelurile de intensitate pot fi reglate dupa preferinta.

79,00 RON
Adora0
Adauga la favorite
Related Products
Descriere

Cod produs: K96

Puteti utiliza una din cele doua metode de instalare a becurilor:
- Becurile se fixeaza pe oglinda cu o banda adeziva dubla foarte rezistenta, inclusa in pachet, prin intermediul careia puteti lipi lipi becurile direct pe o suprafata neteda;

Aceste becuri sunt foarte usor de folosit, prin apasarea butonului pentru pornire/ oprire. 

Becurile sunt contruite din din aliaj de aluminiu si abajur fotovoltaic cu efect de racire bun, putere mai mica, economie de energie de 80%, durata de viata lunga de pana la 50.000 ore.

Daca dortiti, puteti monta firul redundant in interior, prin fanta disponibila. Distanta maxima dintre fiecare lampa este de 35 cm. Puteti regla lungimea firului becului in functie de nevoia dvs.

Tip de lumini LED folosesc USB-uri cu tensiune de alimentare scazuta, DC12V  0.8 W / buc, mufa UE, sigura de utilzat, pentru a putea fi alimentatre la o priza USB, o baterie portabila sau la laptop.

 

Utilizare dubla in interior si exterior. Impermeabil, utilizat pe scara larga ca lampa de decor a dulapului, lampa pentru decorare din sticla, lampa pentru oglinzi, lampa pentru studio, lampa pentru decor. Potrivit pentru petrecerea de nastere, pentru nunti, pentru evenimente si si festivaluri.

 

 

 

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare

Creaza cont gratuit pentru a putea administra lista de favorite.

Login