Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Bicicletă pentru fitness

·Bicicletă staționară durabilă Bicicletă de fitness fabricată din cadru triunghiular din oțel îngroșat și spumă îngroșată păstrează stabilitatea și durabilitatea. Capacitate de greutate: 150 KG. Este potrivit pentru persoanele peste 1.40m.

635,00 RON
Adora0
Related Products
Descriere

·         Bicicletă staționară durabilă A Bicicletă de fitness fabricată din cadru triunghiular din oțel îngroșat și spumă îngroșată păstrează stabilitatea și durabilitatea. Capacitate de greutate: 150 KG. Este potrivit pentru persoanele peste 1.40m.

·         PROIECTARE ERGONOMICĂ  Bicicletă de exercițiu cu design umanizat, cu spumă îngroșată, structură stabilă, design reglabil și unghiuri confortabile.

·         PROIECTARE REGLABILĂ O mașină de interior complet reglabilă pentru uz familial. Bicicleta  are mai multe locuri care pot fi reglate precum perna scaunului, ghidonul și rezistența, proiectate ergonomic pentru un confort optim.

·         NIVEL DE REZISTENȚĂ Bicicleta de ciclism în interior oferă experiența realistă și liniștită a mersului pe șosea, sistemul de frânare de urgență poate opri imediat bicicleta. Sistemul antrenat de curea oferă o deplasare mai lină și mai silențioasă decât transportul cu lanțul.

·     Picioarele rămân fixate si protejate în timpul sesiunilor de ciclism puternice. Roata de transport ajută la simpla înclinare și deplasare pentru utilizare sau îndepărtare pentru depozitare.

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare