Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Rola jad jade roller beauty bar electrostimulare riduri masaj facial

73,60 RON 92,00 RON -20%
Adora0
Related Products
Descriere

Caracteristici

1. Cuarțul roz natural autentic va elibera energie si va crea stimularea pentru a ajuta la ameliorarea tensiunii musculare, eliberarea durerii și disconfortului, fără a vă răni pielea delicată.

2. Masajul de tehnologie cu vibrații de înaltă frecvență (6000 de ori pe minut) va genera ioni negativi, iar atunci când este combinat cu cremă anti-îmbătrânire, ser sau hidratant facial, vă poate activa eficient celulele pielii, poate promova circulația sângelui și metabolismul pentru un efect de hidratare și de consolidare de lungă durată .

3. Mânerul ergonomic cu corp de finisare înghețat antiderapant permite prinderi confortabile și sigure, design ușor și portabil pentru transportul comodității, îl puteți introduce cu ușurință în buzunar sau geantă, ideal atât pentru utilizarea acasă, cât și pentru călătorii.

4. Este necesara 1 * baterie AA (bateria nu este inclusă).

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare