Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Set de birou si scaun pentru copii

Structura sigura si durabila: masa este echipata cu un desktop MDF de inalta calitate, care este ecologic si sigur de utilizat. 

Biroul si scaunul sunt construite cu un cadru robust din otel, care asigura stabilitate excelenta, durabilitate si rezistenta.

 

349,00 RON
Culoare
  • Roz
Adora0
Adauga la favorite
Related Products
Descriere

Cod produs : M39

 

Setul de birou pentru copii este perfect pentru decorarea camerei copilului tau cu stil, un birou reprezinta elementul prinicipal, atunci cand vrei sa amenajezi copilului tau un spatiu pentru studiu.

Este comod si usor de utilizat/intretinut.

Reglarea inaltimii de aproximativ  20 cm asigura acest studiu si masa de activitate creste odata cu copilul dumneavoastra. Atat scaunul, cat si desktopul pot fi ridicate pentru dimensiunile cele mai potrivite si ergonomice.

 

 

Acest design ergonomic ii ajuta pe copii sa aiba o pozitie perfecta de sezut si le ofera copiilor un sentiment mai bun de confort.


Masa este echipata cu un desktop MDF de inalta calitate, care este ecologic si sigur de utilizat. Biroul si scaunul sunt construite cu un cadru robust din otel, care asigura stabilitate excelenta, durabilitate si rezistenta.


Cu designul sau versatil si elegant, este cel mai bun cadou pentru copilul tau.

Setul de birou pentru copii este perfect pentru decorarea camerei copilului tau cu stil, un birou reprezinta elementul prinicipal, atunci cand vrei sa amenajezi copilului tau un spatiu pentru studiu.

Este comod si usor de utilizat/intretinut. Biroul este ideal pentru copii carora le place sa coloreze, sa lipeasca sau pur si simplu sa scrie.

 

Dimensiuni :

 

Inaltimea reglabila a biroului: 56 - 76 cm

Inaltimea reglabila a scaunului: 32,5 - 46 cm

Dimensiune totala birou: Aproximativ. 70 x 38cm

Scaun dimensiune totala: Aproximativ. 36 x 33,5cm

 

 

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare

Creaza cont gratuit pentru a putea administra lista de favorite.

Login