Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Aparat masaj anticelulitic 4 in 1 rotativ profesional cu infrarosu

Tehnica profesionala: efectueaza masaje subcutanate care cresc fluxul sanguin, favorizand eliminarea toxinelor si reducerea lichidelor si grasimilor acumulate

65,00 RON
Adora1
Adauga la favorite
Related Products
Descriere

Cod produs: L58

Aparatul presupune realizarea unui masaj profound, intens si relaxant imbunatatind circulatia in timp ce degaja caldura cu ajutorul razelor infrarosii. Viteza poate fi ajustata in functie de tipul de masaj dorit: mai delicat sau mai intens.

Datorita triplei sale actiuni aparatul anticelulitic reduce vizibil celulita de pe coapse abdomen sau maini in timp ce efectueaza un masaj subcutanat ce ajuta la indepartarea grasimii de sub piele fara a o afecta. 

Functia IR (infrarosu) poate fi activata sau dezactivata prin intermediul butonului ON/OFF aferent pozitionat pe manaerul aparatului. 
Comutatorul rotativ ofera posibilitatea accelerarii sau scaderii intensitatii de masaj, avand totodata si functia de ON/OFF. 

 

- 4 accesorii interschimbabile;
- Geanta pentru accesorii inclusa;
- Infrarosu;
- Maner ergonomic

  

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare

Creaza cont gratuit pentru a putea administra lista de favorite.

Login