Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Scaun de birou ergonomic, Piele ecologica, Negru

329,00 RON
Adora0
Descriere

Factura si Garantie 2 ani

Scaun de birou ergonomic, Kring Bokai, Piele ecologica, Negru


Alegerea scaunului de birou potrivit este un lucru foarte important mai ales in conditiile in care cel putin 8 ore pe zi, cu mici pauze, le petrecem la birou stand pe el. Pe termen lung, acest lucru ne poate afecta sanatatea daca nu facem alegerea potrivita si nu mentinem o pozitie corecta, recomandata de catre specialistii din domeniul protectiei muncii.
Scaunul de birou KRING BOKAI cu spatar inalt este un scaun directorial, recomandat in general pentru birouri, persoanelor care indeplinesc functii administrative.

Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.
Atat sezutul cat si spatarul ofera un confort deosebit, ele fiind tapitate cu piele ecologica de buna calitate.Pret cu tva.
Bratele de sprijin solide si robuste confera siguranta necesara unei utilizari indelungate oferind, in acelasi timp, un confort sporit datorat tapitarii cu piele ecologica.

Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou.


Dimensiuni: 69,5 cm x 64 cm x 112-122 cm;

Greutate: G.W. 17,38 kg;

Greutate suportata: 120 kg;

Materiale: plastic, metal, piele ecologica.

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare