Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Scaun salon cu roti si inaltime reglabila intre 49-63.5 cm

Textura este mult mai atractiva, iar rama metalica electroplata adauga la mai multă eleganta.

129,99 RON
Culoare
  • Alb
  • Negru
Adora0
Adauga la favorite
Related Products
Niciun item
Descriere

·  Reglabil pe inălțime: Acest scaun de birou pentru ridicarea gazelor este construit cu un cilindru de ridicare a gazului pentru a vă asigura siguranța la orice inălțime.

·  Pivotare netedă la 360 °: Scaunul de rotație de 360 ​​de grade oferă un plus de confort atunci cand treceți de la o sarcină la alta.

·  Scaun și spătar confortabil: Scaunul și spătarul sunt integrate și sunt confecționate din burete modelat solid și piele de inaltă calitate, cu o cusătură bună.

·  Schema de bază specială: acest scaun de birou de lucru greu aplică o bază industrială rezistentă, formată in principal din 5 bare de oțel conectate.

·  Designul cotierului magic: Puteți transforma acest scaun de birou polivalent intr-un scaun de birou in stil scaun de bar. Cotiera este mobilă, lăsați cotierele atunci cand asamblați intreaga piesă.

·  Stil vestimentar: Acest scaun de birou in culori clasice. Textura este mult mai atractiva, iar rama metalică electroplată adaugă la mai multă eleganță.

·  Ingrijire zilnică ușoară: acest scaun confortabil de birou are intreaga piesă rezistentă la apă, deci nu este necesară o intreținere specială pentru curățare.

·  Asamblare usoara

greutate maxima recomandara: 120 kg

Disponibil pe : Alb/Negru

 

 

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare

Creaza cont gratuit pentru a putea administra lista de favorite.

Login