Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Placa de par/Ondulator 3in1 de indreptat, creponat si ondulat parul, pliabila, cu invelis ceramica si turmalina, max 220°C, alba

Placa de par 3in1: ondulat, indreptat si creponat. Cu ajutorul acestui produs, vei avea crea acele coafuri fabuloase pe care le obtii doar la saloane.

81,00 RON
Adora0
Adauga la favorite
Related Products
Descriere

Cod produs: k60

Creați trei look-uri diferite cu placa multifuncționala Kemei KM-8851! Datorită ei, puteți alege dintre trei coafuri diferite. Stratul de ceramică, turmalină, vă asigură că veți obține bucle frumoase și strălucitoare. De asemenea, aveți opțiunea de a alege părul drept la atingerea unui buton.

Stiluri diferite : 

În funcție de starea ta de spirit, puteți alege un aspect care se potrivește nevoilor dvs. prin simpla schimbare a atașamentului. Mergeți cu bucle mici jucăușe la o petrecere, creați un aspect șic datorită buclelor pline de farmec sau alegeți un aspect natural și casual datorită părului drept.

Indiferent de stilul sau starea ta de spirit, cu placa 3-în-1 Kemei este posibil. Combinația de alb perlat cu negru strălucitor creează un aspect luxos. Este ușor de depozitat în punga moale, rezistentă la căldură, furnizată. În plus, este, de asemenea, pliabil, astfel încât să îl puteți lua cu ușurință atunci când călătoriți.

 

Caracteristici:
Potrivit pentru coafuri drepte ,ondulate sau creponate.
Buton pornit / oprit,
Buton de schimbare placa,
Cablu cu rotire la 360 grade
Temperatura maxima: 220  grade

Specificatii:
220-240V 50 / 60Hz 33W

 

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare

Creaza cont gratuit pentru a putea administra lista de favorite.

Login