Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Placa de par 3in1 de indreptat, si creponat parul, cu invelis de turmalina, max 220°C, roz

Placa de par /Ondulator cu invelis de turmalina : ondulator de par, placa de indreptat, ondulat. Indeplineste nevoile dvs., diferite stiluri de curling si par drept. 

123,00 RON
Adora0
Adauga la favorite
Related Products
Descriere

Cod produs: k57

Caracteristici:Potrivit pentru coafuri drepte sau creponate.
Buton pornit / oprit,
Posibilitatea de schimbare placa,
Cablu cu rotire la 360 grade
Temperatura maxima: 220  grade

Specificatii:
220-240V 50 / 60Hz 35W

Design modern :  În primul rând, mâner convenabil pentru a ține placa . În al doilea rând, cablul de alimentare rotativ de 360 ​​de 2 m nu se defecteaza cu ușurință. În al treilea rând, există un spațiu în partea din față a plăcii de încălzire, care poate evita deteriorarea accidentală a pielii.

3 în 1 funcțional. Cu placa de burete înlocuibilă, poate fi utilizată ca un fier de îndreptat și ondulat. Poate face o varietate de tipuri de păr, cum ar fi părul creț, drept etc

Setarea temperaturii reglabile de la 140 ℃ la 220 ℃, care oferă un control excelent pentru a obține un aspect perfect neted și elegant pentru toate tipurile de păr.

Lățimea plăcii de 3,74 x 1,5 inch este suficient de largă pentru toate lungimile părului, dar suficient de îngustă pentru breton.

Conținutul pachetului:

1 x placa

4 x capete 

1  x manual de utilizare 

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare

Creaza cont gratuit pentru a putea administra lista de favorite.

Login