Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Aparat pentru fitness abdomene revoflex Xtreme Pro

Aparat pentru fitness Revoflex Xtreme, va ajuta sa eliminati kilogramele in plus rapid si sigur chiar la D-vaostra acasa folosind zilnic aparatul de fitness.

 

 

45,00 RON
Adora0
Adauga la favorite
Related Products
Descriere

Cod produs: K15

Aparat pentru fitness Revoflex Xtreme va ajuta sa eliminati kilogramele in plus rapid si sigur chiar la dumneavoastra acasa.

Folosind zilnic 20-30 minute acest aparat isi va arata rezultate chiar din primele 2 saptamanii. Datorita coardelor elastice, aparatul fitness amplifica forta exercitata de aproximativ 4 ori fata de exercitiile normale, iar muschii pe care ii lucrati vor fi mult mai solicitati.


Nu este recomandata folosirea lui intensa in primele zile ci se recomanda utilizarea maxim 20 minute pe zi.


Cu aparatul de fitness Revoflex Xtreme puteti lucra urmatoarele grupele de muschi: fesieri; abominali; muschi picioarelor si cei ai bratelor; bicepsi.


Revoflex Xtreme a fost conceput pentru a ajuta la slabirea rapida si pentru a va modela corpul. Un mod simplu, eficient si rapid pentru antrenarea corpului si pentru a scapa de kilogramele in plus!


Presiunea exercitata de aparat va va pune la lucru serios.

 

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare

Creaza cont gratuit pentru a putea administra lista de favorite.

Login