Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Bicicleta stationara pentru cardio fitness, cu display

Bicicleta mecanica este un model destinat uzului casnic ce va ajuta sa va mentineti in forma in confortul propriei locuinte. Prezinta o structura solida, rezistenta, prevazuta cu display pentru monitorizare.

339,00 RON
Adora0
Adauga la favorite
Related Products
Descriere

Cod Produs : M17

Bicicleta mecanica este un model destinat uzului casnic ce va ajuta sa va mentineti in forma in confortul propriei locuinte. Este un model nou , cu un design atragator si nu ocupa mult spatiu. Produsul are o structura solida si rezistenta si este prevazut cu un display ce va ajuta sa monitorizati mai multe functii in timpul antrenamentului.

Display ce afiseaza: cronometru, viteza, distanta, calorii  

Pe display se pot afisa in mod succesiv/repetitiv, sau la alegerea utilizatorului informatii despre timpul exercitiului (durata de pedalare), viteza cu care se pedaleaza exprimata in km/h, distanta parcursa asemantor cu pedalarea pe o bicicleta normala, caloriile consumate (aceasta este o valoare aproximativa calulata in urma unei formulei in functie de viteza si distanta parcursa)

 

Inaltimea scaunului reglabila va permite sa mentineti o pozitie corecta in timpul exercitiului.

Saua se poate ajusta astfel incat confortul in momentul pedalarii sa fie maxim, pentru a nu pedala intr-o pozitie incorecta. Pentru o pozitie corecta la pedalare piciorul trebuie sa fie intins sau aproape intins atunci cand pedala este cel mai jos (cel mai departe de sa).

 

 

Reglarea rezistentei la pedalare

Puteti regla intensitatea de pedalare (rezistenta opusa de pedale in momentul pedalarii) in mai multe trepte avand in buton ce poate fi invartit de la + la - sau invers in functie de dificultatea ce doriti sa o obtineti.

Pedalele au proprietati de anti-alunecare, cu curele reglabile

Pedala este prevazuta cu striatii pentru a nu aluneca in timpul pedalarii. Deasemenea in momentul pedalarii puteti folosi sitemul de curele inclus, ce se pot regla si cuprinde piciorul astfel incat pedalarea sa se desfasoare eficient si in siguranta.

 

Scaunul reglabil si confortabil

- Scaunul este fabricat din material moale, care asigura un confort chiar si in timpul antrenamentelor lungi. Exista si scaune cu un confort mai ridicat dar acestea se gasesc la biciclete magnetice la preturi mai mari.

Manere acoperite cu spuma pentru un confort si siguranta sporita.

 

 

Detalii
Comentarii

Meniu

www.buz.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare

Creaza cont gratuit pentru a putea administra lista de favorite.

Login